Zeci de tone de peste si carne au confiscate la Dragomiresti-Vale

Peste 40 de tone de peste si carne au fost confiscate de politistii de la Investigarea Fraudelor,in ultimele 48 de ore ,informeaza Politia Romana.Politistii, în baza informațiilor de la DGIPI, au verificat sediul și punctul de lucru al unei societăți care comercializează carne.
La sediul social nu se derulează activități de comerț, iar punctul de lucru, din Dragomirești-Vale, nu este declarat conform legii comertului. La depozitul societății, polițiștii au descoperit două autotrenuri încărcate cu 20 tone de pește congelat, respectiv, peste 20 tone de pui, provenind din Olanda și Estonia, care urma să fie pusă în vânzare.
Polițiștii au confiscat marfa în valoare de 50.000 de euro, iar administratorul societății a fost sancționat contravențional pentru nedeclararea punctului de lucru al unității cu suma de 20.000 de lei.peste

Scris de la 29/09/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *