Starea de alertă in Vrancea, Buzău şi Brăila

 alertă Cu putin timp in urma, in judetele Vrancea, Buzău şi Brăila a fost instituita starea de alertă.Premierul Victor Ponta a aprobat,astazi, instituirea stării de alertă pentru judeţele Vrancea, Buzău şi Brăila. În cele trei judete,in ziua de duminică a fost instituit cod roşu de ninsoare şi viscol.

Atenționarea meteorologică cod roşu a fost valabilă între orele 15.00 și 22.00. Luni, la orele 12.00, la Guvern a fost convocat Comandamentul de Iarnă.
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că luni dimineaţă îi va propune premierului Victor Ponta decretarea stării de alertă în judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea, care au fost timp de şase ore sub cod roşu de viscol.
„Starea de alertă ne va crea posibilitatea şi cadrul legal pentru a dispune măsurile necesare pentru a elimina efectele acestui dezastru, efectele acestei stări de forţă majoră”, a declarat Dragnea la comandamentul de iarnă de la Guvern de duminică seară.
Codul portocaliu de viscol a fost prelungit luni, până la ora 23.00, în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Galaţi, iar judeţele Bacău, Vaslui şi Iaşi au fost atenţionate cu cod galben.

Scris de la 27/01/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *