Viorel Caragea i-a luat in colimator pe angajatii APIA Gorj

viorel carageaCunoscut pentru nenumaratele scandaluri legate de comportamentul deloc demn pentru un politist, seful IPJ Gorj, Viorel Caragea, a trecut la avertizari in randul angajatilor APIA Gorj, care, zice el, nu respectă legea.

Afirmaţia a fost făcută ieri, în cadrul unei şedinţe de la Prefectura Gorj, scrie pandurul.ro.In cadrul sedintei lunare, unde directorii institutiilor fac un scurt raport al activitatii,  Viorel Caragea, avea ceva probleme cu subvenţia acordată de APIA pe animale. Caragea a intervenit peste directorul de la APIA Constantin Negrea, care prezenta o situaţie despre cererile depuse de fermieri pentru subvenţia pe suprafaţă, şi i-a spus că angajaţii de la APIA ajută fermierii să măsluiască documentele pentru subvenţii. De critici nu a scăpat nici directorul de la Direcţia Sanitar Veterinară, Ion Iliuţă. „Şi de la domnul director Iliuţă au fost trimişi câţiva doctori în judecată pentru că semnau că s-au tăiat animalele. Păi dacă noi figurăm cu milioane de animale şi nu s-a tăiat una în abator. Cum vă explicaţi? Rugămintea mea pentru toţi este că nu se va face rabat de la respectarea legii“, a declarat Caragea în şedinţă.

„Pe suprafaţă să se facă o campanie intensă de mediatizare să se înţeleagă că acum totul e pe ortoplan. Păi dacă nu funcţionează nimic pe hartă şi tu, funcţionar, nu dai două tarlale mai încolo? Să renunţe să mă duc că-l cunosc pe X şi mă mută în locul X, Z, Y şi funcţionarii îi învaţă soluţii care nu sunt conforme. Aţi furat. Nu mai puteţi. Gata. Asta e deviza. Avem zeci de situaţii. Pot să vă spun doar atât. Nu a fost bine deloc“, a spus Caragea ameninţător.„Domnul inspector general releva o situaţie întâlnită în anii anteriori legată de plăţile din bugetul naţional pentru specia bovină. Este adevărat că au fost situaţii, dar de anul trecut lucrurile au devenit mai serioase“, a răspuns firav şeful de la APIA.

 

Scris de la 30/05/2014. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *