Victor Ponta: România poate și trebuie să reducă TVA-ul și pentru alte categorii de produse agroalimentare, în principal la sectoarele legume-fructe și carne

 pontaSuccesul inregistrat de reducerea TVA-ului la paine, faina si specialităţi de panificaţie l-a determinat pe premierul Victor Ponta sa se gandeasca la aplicarea acestei masuri si la alte categorii de produse agroalimentare.Potrivit acestuia, produsele vizate pentru reducerea TVA sunt fructele, legumele si produsele din carne.

”Proiectul reducerii TVA-ului în sectorul morărit și panificație a fost unul de succes. Există trei puncte esențiale fără de care niciun proiect de acest fel nu poate avea succes. Calculele, curajul de a lua aceasta măsură și parteneriatul cu mediul privat. Astfel, avem mai mulți angajați fiscalizați, producție mai mare, încasări mai mari la buget. Acest lucru îmi dă speranța că și alte măsuri, deja adoptate, cum este reducerea contribuțiilor de asigurări sociale, vor avea după un an de zile același succes. România poate și trebuie să reducă TVA-ul și pentru alte categorii de produse agroalimentare, în principal la sectoarele legume-fructe și carne”, a spus premierul.

Scris de la 18/09/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *