Victor Ponta: Agricultura și energia au fost și vor rămâne cele două motoare de creștere constantă a României pentru că avem un potențial foarte mare

AGRICULTURAPremierul Victor Ponta sustine ca si in acest an agricultura rămâne unul dintre motoarele de creștere economică pentru România, subliniind că și în 2014, acest domeniu va fi pe plus.

„Agricultura rămâne și în 2014 unul dintre motoarele de creștere economică pentru România, deci ieșim pe plus cu agricultura cum am ieșit și în 2013. Din punct de vedere politic, agricultura și energia au fost și vor rămâne cele două motoare de creștere constantă a României pentru că avem un potențial foarte mare. Am încercat și am oferit sprijinul pentru ca banii să ajungă la timp pentru că una este dacă fermierii își primesc banii în ianuarie când îi dă Uniunea Europeană și alta este dacă îi primesc acum în octombrie de la bugetul de stat și noi ni-i recuperăm în ianuarie. Absolut toate politicile, și cele de la UE, dar și cele bugetare de creștere a sprijinului pentru diverse categorii și diverse situații, inclusiv despăgubirile pentru când a fost secetă în 2012, anul acesta a fost mai multă apă, dacă agricultura românească continuă să se dezvolte, dacă energia românească continuă să ne ofere energie ieftină și sigură, atunci, pe aceste două motoare, tot restul producție industrială, infrastructură, fonduri europene, toate celelalte vor merge bine”, a declarat premierul  la TVR 1.

Scris de la 27/10/2014. Adaugat in Actualitate. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *