Vasile Bumacov, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului

Vasile BumacovVasile Bumacov, ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare din R.Moldova a primit din parte Universităţii de Stat de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara,  titlul de Doctor Honoris Causa.

Ceremonia de înmânare a însemnelor înaltului titlu are loc astazi în Aula Magna „Iulian Drăcea” din clădirea Rectoratului.

La ceremonia de decernare va participa Rectorul Universităţii, Profesor Universitar, Paul Pîrşan, ex ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale din România, ValeriuTabără, Membru al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, savanţi cu renume de peste Prut.

Prestigiosul titlu i-a fost acordat lui Vasile Bumacov pentru contribuţiile sale în activitatea ştiinţifică, implementarea tehnologiilor performante în agricultură şi promovarea colaborări în domeniul cercetătorii ştiinţifice dintre savanţii din România şi Republica Moldova.

Scris de la 30/05/2014. Adaugat in Actualitate. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *