Un nou hibrid de porumb: DKC 3939

hibridCel mai nou hibrid de porumb din portofoliul DEKALB in 2015 este DKC 3939.  Hibridul DKC 3939 poate fi cultivat cu performanțe maxime atât pentru producția de boabe, cât și pentru siloz sau cultură dublă.

DKC 3939 este un hibrid timpuriu cu un potențial de producție foarte ridicat pentru grupa sa de maturitate. Datorită perioadei timpurii de înflorire si a vitezei mari de pierdere a apei, DKC 3939 se pretează la cultivare în toate zonele unde se samănă porumb pentru boabe. DKC 3939 răspunde foarte bine la tehnologiile intensive de cultură și reacționează pozitiv la un aport ridicat de îngrășăminte.
Toleranța la stresul hidric si producțiile ridicate şi stabile sunt argumentele care propulsează hibridul DKC 3939 în topul hibrizilor DEKALB.Apariția acestuia în portofoliul nostru in 2015 a venit ca un răspuns la cerințele pieței de a comercializa hibrizi cu întrebuințare multiplă.

Scris de la 25/03/2015. Adaugat in Starea culturilor. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *