Tradus.com, o platforma dedicata vanzarilor online de masini si utilaje agricole

Odata cu dezvoltarea mediului online, oamenii isi indreapta tot mai mult atentia catre platformele de vanzari online. Una dintre aceste platforme, accesata zilnic de milioane de cumparatori din toata lumea, este Tradus.com, o platforma dedicata vanzarilor online de masini de transport, tractoare si utilaje agricole si industriale.

Datorita unui design modern si foarte usor de accesat, platforma pune la dispozitia potentialilor cumparatori o gama variata de masini si utilaje agricole second hand de inalta performanta.

De asemenea, un alt aspect important venit in beneficiul potentialilor cumparatori este pretul foarte accesibil.


Cu sprijinul tradus.com, in doar cateva minute poti achizitiona utilajul de care ai nevoie in ferma pe care o administrezi.

 

Daca esti un fermier mic si lucrezi pana in 50 de hectare si doresti sa-ti achizitionezi un tractor de putere mica, gasasti aici tractorul de care ai nevoie, la numai un click distanta.


De asemenea, daca detii o ferma mare de sute sau poate mii de hectare si esti interesat de un tractor de mare putere sau o combina pentru recoltat paioase, porumb sau floarea – soarelui, cea mai buna oferta o gasesti aici.


Daca iti doresti sa-ti achizitionezi masini agricole, o multime de oferte te asteapta pe tradus.com, aici gasesti o gama variata de semanatori pentru paioase si porumb, pluguri cu 2-4 sau mai multe brazde, masini de erbicidat, discuri cu grape, presa de balotat, combinatoare, masini de recoltat, dar si de plantat cartofi, remorci, tractoare cu incarcator frontal si multe alte utilaje necesare pentru o serie de activitati din domeniul agricol si nu numai.

 

Indiferent daca iti desfasori activitatea in sectorul agricol, zootehnic sau silvic, acceseaza platforma tradus.com si achizitioneaza utilajul de care ai nevoie, totul in doar cateva secunde.

Nu conteaza daca esti fermier, transportator sau pur si simplu administrezi o societate de transport sau de constructii, platforma tradus.com vine in sprijinul tau cu o multime de produse pentru nevoile fiecarui antreprenor.

Scris de la 17/11/2017. Adaugat in Agricultura mondiala. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *