Timisoara: Vineri debuteaza o noua editie a Targului Banat Agralim -30 mai – 1 iunie 2014

banat agralimPeste 100 de expozanti vor fi prezenti, in perioada 30 mai – 1 iunie, la Timisoara unde  se va desfasura o noua editie a Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie Banat Agralim.

 

In cadrul proiectului „Made in Banat” vor fi prezente firme sarbesti din regiunea Banatului istoric, din zonele Kikinda, Pancevo, Zrenjanin, care expun produse specifice, traditionale alaturi de firme romanesti intr-un pavilion comun sub genericulMade in Banat.

Proiectul „Made in Banat” este finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia si derulat de CCIAT in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis,Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda.La evenimentul de la Timisoara vor fi prezentii fermieri si producatori traditionali, companii, institutii si organizatii de profil, din toate zonele tarii  si din strainatate.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei”, in colaborare cu Consiliul Judetean Timis si Primaria Municipiului Timisoara.

 

Scris de la 27/05/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *