Targul Apicol Craiova a ajunj la cea de a doua editie

Targul Apicol Craiova Ajuns la cea de a doua editie, Targul Apicol Craiova 2015,  organizat de Stupina BIA, în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj, Asociația APIS Oltenia Craiova și Centrul Multifuncțional Craiova, invită apicultorii și populația din Craiova, întreg județul Dolj și întreaga Oltenie să participe la cea de a II-a ediție a Târgului Apicol Craiova, care se va desfășura în perioada 7-8 Februarie 2015, la Centrul Multifuncțional Craiova, strada Târgului nr. 26.

Desi 2014 a fost un an foarte greu pentru apicultorii doljeni, acestia nu si-au pierdut speranta si asa cum informeaza si organizatorii evenimentului, la editia de anul acesta numarul expozantilor a crescut fata de editia precedenta.

Ca și anul trecut se vor întâlni aici cu producători direcți și comercianți din toată țara de echipamente și utilaje apicole, inventar apicol, stupi, rame, faguri și produse apicole.

Dacă la prima ediție au fost prezenți 60 de expozanți cu un număr total de 80 de standuri, anul acesta numărul a depășit deja 70, cu un număr de 90 de standuri de prezentare și vânzare. De asemenea, anul trecut ne-au trecut pragul cca. 3-4.000 de vizitatori, în acest an estimările organizatorilor fiind de peste 5.000.

Târgului Apicol Craiova  este singurul eveniment de profil din judetul Dolj.

 

Scris de la 30/01/2015. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *