Starea drumurilor inchise de Codul portocaliu de viscol

 drumurilor inchiseSituatia drumurilor nationale si a autostrazilor la ora 11.00.Starea drumurilor inchise de Codul portocaliu de viscol.La ora 10.45, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, traficul rutier este întrerupt, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a două autostrăzi și pe două de drumuri naționale dupa cum urmeaza:

STRAREA DRUMURILOR, ACTUALIZATA, IN 29 IANUARIE:
10:55 Traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi si pe doua de drumuri nationale:
– A2 Bucuresti – Fetesti;
– A3 Bucuresti – Ploiesti;
– DN 1D Urziceni – Adancata (de la limita cu judetul Prahova);
– DN 2 tronsoanele Sinesti – Ciocarlia (in judetul Ialomita) si Buzau – Mihailesti – Gologanu (in judetul Buzau).
De asemenea, pe mai multe drumuri nationale sunt instituite restrictii de tonaj:
– DN 22 Ramnicu Sarat (Buzau) – Braila, peste 7,5 tone;
– DN 22 Mihai Viteazul – Ovidiu (din judetul Constanta), peste 3,5 tone;
– DN 24D Balabanesti – Tulcesti (din judeul Galati), peste 3,5 tone;
– DN 2C Pogoanele – Costesti (din judetul Buzau), peste 3,5 tone;
– DN 3B Calarasi – Fetesti (din judetul Ialomita), peste 7,5 tone;
– DN 5B Giurgiu – Ghimpati (din judetul Giurgiu), peste 7,5 tone;
10:00 Au fost inchise Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti si pe A2, tronsonul kilometric 12 – 65 (Bucuresti – Lehliu). Precizam ca segmentul Lehliu – Fetesti (km 65 – 143) al acestei autostrazi era deja inchis, astfel incat, la aceasta ora, pe autostrada A2 nu se circula pe tronsonul Bucuresti – Fetesti.
De asemenea, a fost oprita circulatia autovehiculelor si pe DN2, tronsoanele Sinesti – Ciocarlia (judetul Ialomita) si Buzau – Mihailesti – Glodeanu (judetul Buzau).
09:30 Toate magistralele de cale ferata sunt deschise miercuri, dar pe opt linii sunt restrictii de circulatie, iar 177 de trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR Calatori.
Potrivit situatiei centralizate pana la ora 08.00, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe opt linii, respectiv Braila – Faurei-Buzau, Bucuresti Nord – Urziceni, Golesti – Chitila, Marasesti – Tecuci-Barbosi, Ploiesti – Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni – Slobozia si Veresti – Leorda.

Scris de la 29/01/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *