Selgros îngheață colaborarea cu Avicola Călărași

Siguranța alimentelor comercializate este promisiunea fundamentală pe care compania Selgros și-o asumă și o respectă în permanență față de clienții săi. Sistemele HACCP (sistem de siguranță a alimentelor) și ISO 22000 implementaselgroste la Selgros asigură și garantează siguranța alimentelor și calitatea acestora. Fiecare lot livrat este atent verificat și, în cazul în care sunt constatate nonconformități, este returnat la furnizor sau trimis unităților abilitate.

De aceea, în luna septembrie, compania Selgros a refuzat în mai multe magazine livrări de la furnizorul Avicola Călărași din cauza aspectului și calității necorespunzătoare. În data de 11.09.2013 magazinul Selgros din Brăila a trimis direct la distrugere o cantitate importantă de carne de pasăre de la Avicola Călărași.

Dată fiind situația furnizorului Avicola Călărași, compania Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de către acesta din magazine și stoparea oricăror livrări viitoare de marfă până la clarificarea situației. Această măsură a fost luată pentru a garanta tuturor clienților Selgros calitatea și siguranța alimentelor comercializate.

Scris de la 30/10/2013. Adaugat in Industrii. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *