Se infiinteaza asociatia producatorilor de legume din Poiana Mare

producatorilor de legumeLegumicultorii din Poiana Mare, Dolj s-au hotarat sa infiinteze asociatia producatorilor de legume, dupa ce au mai infiintat, in urma cu mai bine de un an, Asociaţia Proprietarilor de Pădure ”Poiana Verde” .

Dupa mai multe incercari esuate, primarul localitatii Marin Vintila  a reusit sa-i determine pe agricultorii din Poiana sa faca acest pas, aceasta forma asociativa de viitor, care este mai mult decat benefica, in primul rand vor reusi sa creeze o piata proprie de legume, dupa propriul brand.Desi au un contract cu Metro, Marin Vintila spune ca duce discutii si cu cei de la Carfour, care sunt interesati de legumele gustoase crescute la Poiana Mare.”Legumicultorii au deja un contract cu Metro si suntem in discutii cu reprezentantii Carefoure, care s-au aratat interesati de legumele produse la Poiana Mare si care vor sa construiasca si o hala de depozitarea si comercializare a legumelor.Poiana Mare este o localitate cu oameni harnici, cu legumicultori experimentati, care fac acest lucru de foarte multi ani, practic  aceasta este meseria lor.Acum se pregatesc sa puna rasadul in solarii, in doua, maxim trei saptamani.Oamenii acestia  muncesc foarte mult, iar noi incercam sa ii ajutam pe cat putem, e de datoria noastra”, a declarat pentru Jurnalul de Agricultura, Marin Vintila, primarul din Poiana Mare.

Scris de la 28/02/2014. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *