Romania importa fructe, legume şi conserve din Republica Moldova

importa fructeRomania va importa fructe, legume şi conserve din Republica Moldova.Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean,  Iurie Leancă,  a avut o convorbire telefonică legata de problemele create de restrictiile anunţate de Federaţia Rusă la importul de fructe şi conserve din Republica Moldova şi măsurile ce urmează a fi întreprinse în scopul atenuării efectelor negative cauzate de boicotul rusesc.

Potrivit oficialilor din cadrul Ministerului Agriculturiui si Alimentatiei din Republica Moldova, premierul Victor Ponta  şi-a anunţat disponibilitatea de a contribui la organizarea importului de produse agricole din R.Moldova. În scop de accelerare a procesului şi de înlăturare a deficienţelor de ordin organizatoric, s-a convenit ca săptămâna viitoare un grup de producători agricoli şi exportatori de produse vegetale din ţara noastră să se deplaseze la Bucureşti pentru a se întâlni cu reprezentanţii întreprinderilor comerciale din România pentru a stabili contacte directe de conlucrare în domeniul livrării şi comercializării de fructe, legume şi conserve din Republica Moldova.

Scris de la 25/07/2014. Adaugat in Agricultura. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *