Programul Bayer Open Innovation invită persoanele cu spirit inovator în domeniul digital din întreaga lume la Acceleratorul Grants4Apps – ediţia 2015

Bayer Acceleratorul Grants4Apps (G4A) din cadrul Bayer HealthCare (BHC) şi-a deschis cu succes porţile pentru organizaţiile de tip start-up, cu spirit inovator, axate pe sfera IT şi a tehnologiei din domeniul sănătăţii, pentru prima dată, în 2014. Cinci companii de tip start-up din  domeniul digital au fost selectate ca finaliste dintre numeroşi participanţi.

Cele cinci organizaţii de tip start-up din domeniul digital au obţinut spaţiu liber de birouri timp de aproximativ 100 de zile la sediul diviziei de produse farmaceutice a Bayer, din Berlin. Li s-a oferit, de asemenea, instruire din partea reprezentanţilor echipei de conducere principală a BHC. Mai mult decât atât, BHC a oferit asistenţă financiară de 50.000 de euro fiecărei organizaţii de tip start-up.

Aflat la cea de-a doua ediţie, programul Open Innovation este adresat organizaţiilor de tip start-up din întreaga lume, ale căror servicii software, tehnologii şi aplicaţii au potenţialul de a crea valoare pentru medici şi pacienţi. Ideile de proiecte pot fi trimise în perioada 1 aprilie -31 mai 2015.

„Suntem în căutarea de soluţii IT şi tehnologie pentru domeniul medical care pot face legătura şi pot oferi asistenţă pacienţilor şi medicilor – aplicaţii mobile, servicii, dispozitive portabile, dispozitive medicale, software, hardware”, declară coordonatorul de proiect Dr. Jesus del Valle din cadrul Bayer HealthCare. Orice tehnologie digitală integrată de ultimă generaţie care susţine conformitatea, diagnoza, controlul tratamentelor sau prevenţia este binevenită: „Creativitatea nu are limite. Acceleratorul Grants4Apps creează un mediu ideal pentru a susţine inovaţiile digitale în domeniul sănătăţii şi reprezintă un exemplu excelent privind angajamentul nostru în ceea ce priveşte inovaţiile deschise.”

Termenul final pentru transmiterea cererilor de înscriere este 31 mai 2015. În luna iunie, un juriu format din experţi din cadrul BHC va alege cinci câştigători care vor fi invitaţi să petreacă 3,5 luni în Acceleratorul de la sediul diviziei de produse farmaceutice din Berlin din august până în decembrie 2015. Pe lângă finanţare pentru dezvoltarea propriilor afaceri, cei aflaţi la început de drum în domeniul afacerilor vor primi spaţiu gratuit de lucru, recomandări din partea experţilor şi îndrumare privind dezvoltarea afacerii, cercetarea de piaţă, planificarea financiară şi realizarea de oferte pentru investitori.

Obiectivul pentru organizaţiile de tip start-up din program este dezvoltarea suplimentară a produselor şi a modelului lor de afaceri pentru a putea obţine finanţare din alte surse, după program.

Formularele de înscriere pentru organizaţiile de tip start-up sunt disponibile pe site-ul web Grants4Apps https://www.grants4apps.com/ începând cu 1 aprilie 2015.

Scris de la 15/04/2015. Adaugat in Agricultura. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *