PROFI continua sa se extinda.Patru noi magazine au fost deschise in luna iulie

PROFI Aghiersu Fabrici 1Prezent in toate judetele Romaniei, Retailerul Profi  continua sa se extinda si sa deschida noi magazine.Potrivit reprezentantilor companiei, in lua iulie au fost deschise alte patru noi magazine, numarul acestora ajungand la 324  in 154 de localitati.

PROFI incheie luna iulie cu patru noi deschideri, patrunzand totodata in doua noi localitati: Anina si Aghiresu Fabrici
Magazinul din Anina, Jud. Caras-Severin, este amplasat pe Str.Sf. Varvara nr.51 si functioneaza in formatul experimental Mini. Are o suprafata totala de 480 mp iar sala de vanzari masoara 322 mp.
Si cel din Aghiresu-Fabrici, Jud. Cluj, Str Principala nr. 345, se prezinta tot in format Mini, cu o suprafata totala de 427mp si o sala de vanzari de 246 mp. Profi ajunge astfel sa fie prezent in judet cu 27 magazine in 10 localitati.
Noua unitate din Focsani, Jud. Vrancea, se afla pe str. Republicii nr. 82, peste drum de Complexul comercial Milcov. Ea functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 850 mp si o sala de vanzari de 410 mp. Este al al 3-lea magazin PROFI din localitate si al 7-lea din judet.
La parterul complexului Super Copou, pe Bdul Carol nr. 48, si-a deschis portile cel de al 9-lea magazin PROFI din Iasi si al 11-lea din judetul cu acelasi nume. El functioneaza in format Standard si are o suprafata totala de 508 mp, sala de vanzari masurand 327 mp.
Cu 324 de magazine in 154 de localitati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania, prezenta in toate judetele tarii.

Scris de la 30/07/2015. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *