PRO AGRO susține măsura stocării private a cărnii de porc

PRO AGROFederația Națională PRO AGRO, la îndemnul membrilor săi: Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România – A.P.C.P.R., Asociatia Fermierilor Investitori în Sectorul Suin – A.F.I.S.S. și Asociația Română a Cărnii susține măsura de stocare privată a cărnii de porc cu activare imediată.

Este o măsură bună pentru început, ca aceasta să aibe impactul dorit este nevoie ca măsura să fie aplicată și în țările care vin cu cantități mari de carne de porc în România și să stocheze excedentul de carne de porc la ei în țară. Această măsură a fost solicitată și de alte state membre precum Danemarca, ca urmare a embargoului rus. Alte state membre au scăzut TVA la 5% sau au acoperit cheltuielile fermierilor cu input-urile. Ministerele Agriculturii din statele membre trebuie să transmită solicitările până pe 10.11.2014.

Scris de la 07/11/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *