Premieră națională: eveniment internațional dedicat exclusiv industriei zootehnice, în calendarul expozițional pentru 2015

industriei zootehnice

Eveniment internațional dedicat exclusiv industriei zootehnice:

ABplus Events, Divizia Agribusiness, anunță calendarul evenimentelor cu tematică agricolă pentru anul 2015:

21 – 24 mai 2015 – ZEFA, Expoziția Internațională de animale de rasă și echipamente pentru zootehnie – SUCEAVA, Vatra Dornei – aerodrom Floreni
iunie 2015 – Întâlnirea anuală a fermierilor din regiunea de Nord-Est – NEAMȚ, SCDA Secuieni
03 – 06 septembrie 2015 – AGRALIM, Târgul pentru fermieri – IAȘI, Ezăreni – Stațiunea didactică USAMV IAȘI
Evenimentul național de zootehnie al României, lansat în mai 2015

Divizia Agribusiness a ABplus Events lansează în 2015 unicul eveniment expozițional dedicat exclusiv crescătorilor de animale, companiilor și specialiștilor în zootehnie.
ZEFA – Zootechny Exhibition and Farm Stock Arena va avea loc pe pe Aerodromul Floreni, la Dorna Candrenilor – Vatra Dornei. Amplasamentul evenimentului a fost ales la granița dintre Bucovina și Transilvania pentru a facilita participarea fermierilor din județele Suceava, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Maramureș, Cluj, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui. În acest bazin geografic exploatațiile zootehnice reprezintă 42,77% din efectivul de bovine din România, 30,14% din efectivul de ovine și caprine din România și 39,46% din efectivul de cabaline din România.

ZEFA aduce ca noutăți în conceptul expoziției specializate show-ul de animale, concursuri și licitații de animale. Informații disponibile în curând pe www.zefa-expo.ro.

Târgul pentru Fermieri AGRALIM 2015 va avea loc în perioada 3 – 6 septembrie 2015
Cel mai mare eveniment agricol al Moldovei în câmp, Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel de-al doilea eveniment major anual din calendarul expozițional al ABplus Events, va fi organizat în perioada 3 – 6 septembrie, la Ferma Ezăreni – Stațiunea didactică USAMV Iași din comuna Miroslava, județul Iași.
Unicul eveniment agricol din România cu un program de comunicare directă cu fermierii pe tot parcursul anului, prin intermediul Clubului Fermierilor AGRALIM, anunță organizarea Întâlnirii anuale a fermierilor din regiunea de Nord-Est în cadrul stațiunii SCDA Secuieni-Neamț, în luna iunie. Întâlnirea anuală va fi organizată având la bază conceptul de field day, pregătind astfel evenimentul agrar major al regiunii de Nord-Est, AGRALIM. Mai multe detalii pe www.expoagralim.ro.

Scris de la 30/11/2014. Adaugat in Zootehnie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *