Ponta: Vor fi efectuate toate plățile directe către fermieri pana la finalul saptamanii

 plățile directe Veste buna pentru fermieri,  toate plățile directe pentru fermieri vor fi  platite directe pana la sfarsitul aceste saptamanii .Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, 29 octombrie.

 

„Am deschis, împreună cu miniștrii Agriculturii din România, din China, din alte țări, INDAGRA și vreau să spun încă o dată că 2013-2014 sunt într-adevăr anii cei mai buni pentru agricultură, cu subvenții mărite, cu producții mai mari și cu faptul că suntem exportator net și acesta este un lucru extrem de important pentru dezvoltarea noastră în continuare.

Cel mai important lucru pe care vreau să-l spun, înțeleg că până astăzi s-au plătit deja avansurile la plăți directe, în jur de 510 milioane de euro și până la sfârșitul săptămânii se plătește tot ceea ce am promis ca plăți directe, urmând ca în ianuarie să recuperăm banii de la Comisia Europeană”, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Scris de la 29/10/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *