Peste 250 de fermieri români au participat la “ Bayer Agro Forum Porumb 2015 ”

BayerBayer CropScience, lider de piață în protecția culturilor agricole, a continuat seria evenimentelor dedicate fermierilor români prin organizarea Bayer Agro Forum Porumb 2015.

Cu o experiență îndelungată în domeniu, Bayer CropScience reușește să înțeleagă complexitatea cerințelor agriculturii moderne și să ofere produse și servicii avansate care să susțină activitatea fermierilor români și a agriculturii în general. Evenimentul a avut loc în Poiana Brașov, pe 18 martie 2015, și a reunit peste 250 de fermieri din toată țara, alături de distribuitori naționali și regionali de produse pentru protecția plantelor, de semințe și fertilizanți.

Evenimentul a inclus o expunere detaliată a ultimelor noutăți din domeniul cercetării în cultura porumbului, a tendințelor în acest domeniu, precum și a portofoliului de produse Bayer pentru protecția culturilor de porumb.

Bayer Agro Forum Porumb 2015 i-a avut ca invitați pe Hernan Alejandro Mora, Director General Bayer CropScience România, precum și pe doi lectori externi. Dr. Hans Joaquim Santel, Director Global de Dezvoltare Erbicide Bayer, a prezentat “Strategiile de control al buruienilor în contextul noilor tehnici de cultivare a porumbului” și “Managementul integrat al buruienilor în cultura porumbului și controlul apariției rezistenței la erbicide”, iar Christine Veyrat, Director European pentru erbicidele la porumb, a sustinut o prezentare despre “Controlul buruienilor în cultura porumbului, tendințe în Europa”. Din partea Bayer România, au participat Mihai Gheorghe – Director de Vânzări, Gabor Raviczki – Marketing Manager și Adrian Cosor – Crop Manager, care au abordat problema importanței protecției culturii porumbului în România.
România este pentru Bayer CropScience o țară de importanță strategică datorită oportunităților oferite pentru dezvoltarea practicilor inovatoare în domeniul agriculturii. Ca lider de piață în protecția plantelor, Bayer CropScience a lansat permanent în România produse inovative și a atras noi talente în domeniu, contribuind la promovarea unei agriculturi durabile.

În România, cele mai de succes produse ale Bayer CropScience în cultura porumbului sunt erbicidele Adengo, Merlin Duo, Merlin Flexx, Buctril Universal, Equip și Laudis. Toate aceste produse reprezintă răspunsul potrivit la nevoile reale ale fermierilor cultivatori de porumb.

Evenimentele Bayer CropScience sunt un context pozitiv de apropiere de fermierii români și de nevoile reale ale acestora prin oferirea unei experiențe complete şi accesul la expertiza companiei în domeniul agriculturii.

 

Scris de la 25/03/2015. Adaugat in Agricultura. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *