Peste 10 milioane de lei vor acoperi pierderile provocate de embargoul rusesc in sectorul legume-fructe

fructe Guvernul a stabilit alocarea sumei de 10,8 milioane de lei pentru unele masuri exceptionale de sprijin cu caracter temporar, sectorului producatorilor de fructe si legume.

Fondurile sunt destinate acoperirii  pierderileor suferite de sectorul legume si fructe ca urmare a efectelor generate de embargoul impus de Rusia.

In baza cererilor de plata, producatorii de fructe si legume, precum si organizatiile din acest sector agricol, vor primi sprijin financiar pentru acoperirea unei parti din pierderile suferite in perioada 18 august 2014 – 31 decembrie 2014.

Fondurile destinate acordarii sprijinului financiar exceptional cu caracter temporar provin din Fondul European de Garantare Agricola – FEGA, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2015.

 

Scris de la 21/01/2015. Adaugat in Actualitate. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Un Comentariu la Peste 10 milioane de lei vor acoperi pierderile provocate de embargoul rusesc in sectorul legume-fructe

 1. Anunturi Adevarul Răspunde

  10/02/2015 la 22:26

  Buna ziua!
  Puteti sa incercati modul simplu de publicare anunt Adevarul, doar acum  anunturi Adevarul, anunt Publicitate Adevarul, Publicitate Adevarul sunt simple Rapid si Eficient doar prin intermediul Metropolitan Maxpress Adv.
  Doriti sa va gasiti angajatul potrivit Adevarul publicitate, anunturi locuri de munca Adevarul va ajuta.
  Contact Adevarul 0768.44.11.33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *