Percheziţii la APIA Mehedinţi.Mai multi primari, medici veterinari, fermieri si angajati APIA, vizati într-un dosar privind fraude cu fonduri europene

APIA MehedinţiPerchezitii la sediul APIA Mehedinti si locuintele mai multor persoane vizate  intr-un dosar dosar privind fraude cu fonduri europene.

Potivit unor surse judiciare citate de Mediafax, mai mulţi primari din Mehedinţi şi angajaţi ai centrului judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, fermierii si medici veterinari  ar fi implicati  în dosarul privind fraude cu fonduri europene.

In aceasta dimineata, la sediul APIA din Drobeta Turnu Severin se află mai multe echipe de anchetatori. Surse judiciare spun că în paralel în Mehedinţi au loc zeci de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene, iar printre cei implicaţi s-ar afla oameni de afaceri şi medici veterinari.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că în acest dosar ar fi implicaţi fermieri care au animale şi culturi în zona de nord a judeţului Mehedinţi, mai mulţi primari, medici veterinari, precum şi funcţionari ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură care au întocmit dosare pentru subvenţii agricole.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, directoarea APIA Mehedinţi, Loredana Gherasimescu, care a ajuns la sediul instituţiei înainte de ora 7.00, a declarat că a fost chemată de procurori, care i-au prezentat apoi mandatul de percheziţie la sediul APIA.

Ea a mai spus că nu are nicio implicare în acest dosar şi că anchetatorii urmează să ridice mai multe documente din birourile APIA, aflate la etajul al patrulea al clădirii în care funcţionează Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurarlă Mehedinţi şi Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Scris de la 29/01/2015. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *