Perchezitii la APIA Botosani. Procurorii DNA ancheteaza un nou caz de frauda cu fonduri europene

Procurorii Procurorii DNA– Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire a unor infracțiuni de corupţie,privind obţinerea nelegală de fonduri europene, se arata intr-un comunicat DNA.

Procurorii desfasoara 16 percheziții domiciliare în locații situate în judeţele Botoşani şi Suceava, dintre care două la sedii de instituții publice, iar restul la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA) Botoşani şi sediul unei primării din acelaşi judeţ. Potrivit sursei citate, in cursul zilei de astazi urmeaza să fie aduse la audieri zece persoane suspectate în acest caz şi 12 martori.

 

 

 

 

 

 

Scris de la 23/09/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *