PAC – Provocări şi perspective pentru viitor”,Conferinta organizata de APIA in cadrul Targului INDAGRA 2013

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură APIA  informează că în data de joi, 31 octombrie 2013, între orele 12.00 – 14.00, va organiza Conferinţa cu tema „PAC – Provocări şi perspective pentru viitor”, în cadrul Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, hortiAPIA culturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2013.
Conferinţa va fi prezidată de dl. Gheorghe BENU, Directorul General al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură
Evenimentul va avea loc în sala Constantin Brâncuşi, din cadrul Complexului Expoziţional Romexpo, cu sediul în B-dul Poligrafiei, Bucureşti.
De asemenea precizăm că Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei INDAGRA 2013 se desfăşoară în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013.

Scris de la 30/10/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *