O parte din despagubirile pentru seceta se vor plăti in acest an

secetaUn avans din sumele acordate ca despagubiri pentru culturile agricole distruse de seceta in vara aceasta vor ajunge la fermieri pana la finalul acestui an, a declarat Daniel Constantin.
„Vom definitiva în luna septembrie situația la nivel național în privința pierderilor, după care vom notifica Comisia Europeană. Am început deja discuțiile și conform regulamentelor europene există o singură posibilitate și anume să compensăm pierderea de venit pe care au înregistrat-o fermierii în acest an comparativ cu media ultimilor trei ani. Vom încerca încă din anul 2015 să venim cu o parte din aceste despăgubiri urmând a le definitiva până în primăvara anului viitor”, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Potrivit acestuia, toti fermierii care au avut pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri, indiferent daca pierderile au fost mai mari ori mai mici.

 

Scris de la 25/08/2015. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *