Miniștrii Agriculturii din UE stabilesc noul Regulament pentru producția, controlul și etichetarea produselor ecologice

 AgriculturiiO delegație a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, condusă de secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu, participa, in perioada 31 mai – 2 iunie 2015, la întâlnirea informală a miniștrilor Agriculturii din statele europene, organizată de Președinția letonă a Consiliului.

Intalnirea se desfasoara la Riga si are ca scop clarificarea unor aspecte în vederea ajungerii la un compromis asupra abordării generale a textului de Regulament care revizuiește actualul Regulament pentru producția, controlul și etichetarea produselor ecologice.

Totodată, delegația MADR a susținut și introducerea unor criterii clare de aprobare a organismelor de certificare, pentru a răspunde mai bine nevoilor sectorului din România, precum și clarificarea și uniformizarea la nivel european în caz de contaminare.

Scris de la 02/06/2015. Adaugat in Agricultura ecologică. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *