Ministerul Agriculturii gazduieste un târg cu vânzare de produse agroalimentare de Sfântului Andrei si Ziua Nationala

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei precum și a Zilei Naționale a României, ministerul agriculturiiMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui în curtea instituției un târg cu vânzare de produse agroalimentare cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei în data de 30 noiembrie, precum și a Zilei Naționale a României, 1 decembrie.

Astfel, producători agricoli din Moldova, Brașov, Maramureș și Tulcea vor expune bunătăți tradiționale precum jambon de porc, piept de curcan afumat, tobă de casă, cârnați ciobănești, slăninuță de casă; brânzeturi – caș afumat, cașcaval, telemea, brânză de burduf, produse din pește – salată de icre de crap, produse afumate și marinate reci din pește. Nu vor lipsi nici murăturile, fructele și legumele de sezon – ceapă, morcovi, cartofi, mere, precum și cozonacii tradiționali din Moldova, miere și produse apicole și vinuri.

În cursul după-amiezii de duminică, 1 decembrie, la ora 17.00, în prezența ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va avea loc un spectacol de colinde susținut de un grup de colindători.

Tot atunci, ministrul Agriculturii va aprinde luminițele din bradul de Crăciun din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Scris de la 29/11/2013. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *