Mihai Fifor: Informatiile privind suspendarea activității Comisiei Nana nu sunt reale

mihai fiforSenatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei Calarasi, a facut cateva precizari in legatura cu informatiile despre suspendarea activității comisiei.Senatorul spune ca aceste informatii nu sunt reale, o decizie legata de suspendarea activitatii Comisiei Calarasi urmeaza sa fie luata.

„La data de 16 aprilie a.c. Parchetul General a anunţat începerea urmării penale in rem în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, pentru conflict de interese, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Comisia Parlamentară de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi a formulat o solicitare către Birourile Permante ale Camerei Deputaţilor şi Senatului în privința clarificării situaţiei juridice a Comisiei şi a mandatului acesteia, se arata in comunicatat.

 

mi

Scris de la 24/04/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *