Maine se incheie prima sesiune anuală de primire a proiectelor prin PNDR 2020

AFIR

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Ruale (AFIR) reamintește că prima sesiune anuală continuă de primire a proiectelor prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020 se va încheia în această săptămână în ziua de vineri, 30 octombrie, conform Anunțului publicat pe pagina oficială a AFIR.

Astfel, sesiunea anuală continuă pentru Submăsurile 4.1, 4.1a, 4.2, 4.2a, 6.1,6.2,6.3 și 6.4 are ca termen limită de primire a proiectelor data de 30 octombrie 2015, ora 16.00. Toți cei interesați să depună proiecte de finanțare trebuie să respecte termenul limită, deoarece după această dată nu va mai fi permisă depunerea cererilor de finanțare până la deschidrea unei noi sesiuni în cursul anului 2016.

„Subliniez importanţa faptului ca solicitanţii să depună proiectele din timp, pentru a evita respingerea proiectului pentru că a depăşit termenul limită de depunere – nu se poate depăşi cu nici măcar un minut ora de închidere a sesiunii, sistemul închide automat sesiunea. Totodată, recomandăm evitarea depunerii proiectului în ultimul moment din ziua de 30 octombrie pentru a nu risca să fiți puși în imposibilitatea de a mai depune proiectul ca urmare a unei supraaglomerări în sistemul online și, astfel, a depășirii termenului limită – ora 16.00” a menţionat Directorul General AFIR, domnul David Eugen POPESCU.

Data de 30 octombrie 2015 reprezintă final de sesiune de primire a proiectelor de investiții pentru următoarele Submăsuri de finanțare:

Submăsura 4.1 ,,Investiții în exploatații agricole’’

Submăsura 4.1a „Investiții în exploatații pomicole”

Submăsura 4.2a „Investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”,

Submăsura 4.2 „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole”

Submăsura 6.1 ,,Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri’’

Submăsura 6.2 ,,Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale’’

Submăsura 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”

Submăsura 6.4 ,,Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole’’

Precizăm că sesiunea de primire a proiectelor de utilitate publică pentru sM 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea și adaptarea infrastructurii agricole și silvice”, sM 7.2 „Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică” și sM 7.6 „Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural” rămâne deschisă până pe 18 decembrie 2015, ora 16.00.

Scris de la 29/10/2015. Adaugat in ANUNTURI ARICOLE,Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Un Comentariu la Maine se incheie prima sesiune anuală de primire a proiectelor prin PNDR 2020

  1. Florin Răspunde

    10/12/2015 la 21:01

    Legile Romaniei se pot verifica in Monitorul Oficial al Romanei. De asemenea, verifica concusuri Monitorul Oficial tot pe site-ul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *