MADR a publicat prima versiune a măsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2014 – 2020

MADRMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale MADR a publicat versiunea consultativă a fișelor măsurilor de finanțare a investițiilor din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Astfel, pe pagina web a Ministerului, www.madr.ro, la secțiunea Dezvoltare rurală, este disponibil un prim pachet de fișe tehnice care privește măsurile de investiții, precum și componenta LEADER.
În perioada imediat următoare vor fi publicate și alte fișe tehnice pentru restul de măsuri din viitorul PNDR.
Scopul acestei consultări publice este acela de a asigura structurarea unui Program eficient, coerent și în relație directă cu nevoile de dezvoltare ale mediului rural românesc.
În vederea asigurării unei comunicări eficiente, a fost pusă la dispoziția tuturor celor interesați o adresă de e-mail, viitorulpndr@madr.ro, unde sunt așteptate opinii, sugestii și comentarii privind conținutul acestor fișe.
Începând cu săptămâna viitoare, MADR va începe consultările în cadrul unor grupuri de lucru cu toți actorii implicați în dezvoltarea viitorului Program Național de Dezvoltare Rurală.

Scris de la 25/02/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Un Comentariu la MADR a publicat prima versiune a măsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2014 – 2020

  1. Boloni Francisc Răspunde

    26/02/2014 la 15:24

    am sa studiez materialulindeaproape si o sa-mi spun punctele de vedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *