MADR: Au fost aprobate criteriile şi condiţiile pentru acordarea licenţei de depozitare a semintelor

 condiţiile Prin Ordinul nr. 1964/2015, publicat în Monitorul Oficial nr. 686 din data de 10 septembrie, au fost aprobate criteriile şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească societățile care doresc să fie desemnate ca entități mandatate pentru verificarea şi certificarea îndeplinirii condiţiilor/obligaţiilor financiare şi tehnice pentru acordarea licenţei de depozit cât şi pentru monitorizarea la depozitele licenţiate a stocurilor de seminţe de consum, inclusiv a celor pentru care s-au emis certificate de depozit şi pe seama cărora s-au acordat credite.

Pentru obținerea Certificatului, societățile interesate pot depune prin delegat sau prin poştă la Biroul unic din cadrul ministerului de resort o cerere, însoțită de documentele care atestă că îndeplinește criteriile de eligibilitate prevăzute în Anexa nr. 1 din Ordinul nr.1964/2015.

Entităţile mandatate au responsabilitatea îndeplinirii condițiilor prevăzute de Legea nr. 101/2014 privind măsuri de reglementare a depozitării seminţelor de consum şi a regimului certificatelor de depozit pentru acestea și a Normelor metodologice de aplicare.

Scris de la 16/09/2015. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *