Începe Festivalul Lubeniței la Gottlob

Festivalului LubeniţeiConsiliul local şi Primăria Gottlob organizeaza, în perioada 15-16 august 2015, Festivalul Lubeniţei.

„Prin proiectul pe Măsura 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”, avem cuprinse reabiliatrea drumului Gottlob-Tomnatic, construirea unei creşe cu două grupe şi o componentă culturală, realizarea unui târg tradiţional. La noi, târgul este Festivalul Lubeniţei. Asfel, au fost achiziţionate 50 de standuri de prezentare, 20 de corturi, instalaţie audio pentru scenă, staţie, microfoane şi boxe. Partea culturală a proiectului are o valoare totală de 47.157 euro + TVA”, spune viceprimarul din Gottlob, Cristian Cerba.

Festivalul Lubeniţei  începe sâmbătă,  15 August 2015, la ora 18.00 din faţa Şcolii din Gottlob, cu majoretele din localitate, majoretele din Nădlac – Arad, Formaţia de dansuri Gottlob, Ansamblul de dansuri de la Sviniţa şi Fanfara de la Recaş. Între orele 18.30 şi 20.30, pe scena amenajată lângă baza sportivă va avea loc un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori.

Scris de la 13/08/2015. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *