Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) îşi extinde parteneriatul cu Agricover Credit IFN SA prin intermediul unui împrumut de 7 milioane de euro

Fondul European Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) îşi extinde parteneriatul cu Agricover Credit IFN SA prin intermediul unui împrumut de 7 milioane de euro, banii urmând să fie folosiţi pentru credite care vor fi acordate fermierilor, au anunţat luni într-un comunicat EFSE şi Agricover.

 

„Prin strategia sa de extindere a activităţii către noi segmente de clienţi, Agricover Credit îşi va consolida şi mai mult poziţia pe piaţă, precum şi capacitatea de a deservi mai bine întreprinderile mici şi mijlocii care au acces redus la finanţare”, a spus Monika Beck, preşedintele consiliului de administraţie al EFSE, citat de mediafax.ro

 

”Colaborarea noastră constantă cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) ne permite să oferim mai multe credite fermierilor, să sprijinim investiţiile şi să aducem valoare în sectorul agricol românesc în ansamblul său”, a declarat Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit IFN.

Înfiinţată în 2008, Agricover Credit este singura instituţie financiară din România care oferă credite exclusiv fermierilor.

Scris de la 22/12/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *