Federația Națională PRO AGRO revine la COPA-COGECA

PRO AGROFederația Națională PRO AGRO a fost reprimita in randurile COPA-COGECA. In perioada 24-25 septembrie 2015 Federația Națională PRO AGRO a fost prezentă la Praesidia Copa-Cogeca, ședință organizată la sediul de la Bruxelles.

Federația Națională PRO AGRO a fost confirmată ca membru cu drepturi depline în cadrul celei mai reprezentative structuri participante în Grupele de Dialog Civil ale Comisiei Europene revenindu-i un număr de 12 voturi, asemenea statelor agricole puternice: Anglia, Franța, Germania, Italia, Polonia, Spania.

Din componența delegației României a făcut parte Emil DUMITRU – Președinte, Florentin BERCU – Director General și Ilias PAPAGEORGIADIS – Vicepreședinte.Participarea unei organizații multi-sectoriale reprezentative la această structură, precum Federația Națională PRO AGRO, este o oportunitate prin care specificitatea sectorului agroalimentar românesc poate obține rezultatele așteptate de către fermierii români.

Pe ordinea de zi a întrunirii s-au mai dezbătut subiecte precum criza europeană a laptelui, a cărnii de porc și alegerea noului Președinte al Copa în persoana Dlui. Martin MERRILD, reprezentantul Danemarcei.

Scris de la 29/09/2015. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *