Euralis Seminte a prezentat fermierilor doljeni gama de hibrizi pe care o propune in campania de primavara 2015

  SeminteEuralis Seminte a prezentat fermierilor doljeni gama de hibrizi pe care o propune in campania de primavara 2015.

Saptamana trecuta, Euralis Seminte a organizat, impreuna cu partenerii sai, Adama, Timac Agro Romania si Credit Agricole, un seminar tehnic si de promovare dedicat culturilor de primavara. La eveniment au participat peste 100 de fermieri din judetul Dolj.

 

Euralis Seminte a venit in intampinarea nevoilor fermierilor cu ultimele inovatii in ce priveste genetica la cultura de porumb hibrid din noua gama Tropical Dent®, Roots Power™ care este un concept creat de Euralis cu scopul de a identifica hibrizii cu cele mai bune sisteme radiculare si cu cea mai recenta noutate la floarea – soarelui, programul ORMaster®, solutii de elita impotriva Orobanche. La cultura de sorg s-au prezentat hibrizi noi cu boabe albe si cu o valoare nutritiva ce poate inlocui cu succes porumbul in hrana animalelor.

Cristian MORARU si Sorin MORARU, Technical & Sales Manager, au prezentat participantilor gama de hibrizi pe care Euralis Seminte o propune in campania de primavara 2015 pentru culturile de porumb, floarea soarelui, sorg, rapita de primavara si soia.

Evenimentul s-a incheiat cu o tombola la care au fost puse in joc 2 premii constand in cate un sac de samanta hibrida de floarea – soarelui ES Novamis de la Euralis Seminte.

Fermierii doljeni Silviu Florian Dumitru si Razvan Balasoiu vor testa hibridul de floarea – soarelui ES Novamis castigat la tombola organizata in cadrul seminarului tehnic de la Craiova.

 

 

Scris de la 17/02/2015. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *