Emil – Florian DUMITRU – noul presedinte al PRO AGRO

Florian DUMITRUFederaţiei Naţionale PRO AGRO si-a ales astazi, 8 iunie,  noua conducere. Emil – Florian DUMITRU este  noul presedinte al PRO AGRO. Pentru funcția de Președinte au fost făcute două propuneri de către membri Adunării Generale Extrordinare, în persoana domnilor Emil – Florian DUMITRU și Florentin BERCU.

Urmare a voturilor acordate a fost ales pentru funcția de Președinte Domnul Emil – Florian DUMITRU care a întrunit jumătate plus 1 din numărul de voturi, respectiv 7, iar domnul Florentin BERCU a obținut 5 voturi. Precizăm faptul că ambii candidați vor face echipă, unul din poziția de Președinte, iar celălalt din funcția de Director General în vederea atingerii obiectivelor federației.

Printre obiectivele asumate de către federație noua structură de conducere menționează câteva dintre acestea:

– Continuarea relațiilor de colaborare cu instituțiile naționale și europene și intesificarea colaborării cu organizațiile profesionale de profil.

– Îmbunătățirea legislației pentru înființarea, recunoașterea și funcționarea organizațiilor interprofesionale pe filiera de produs.

– Finalizarea protocolului privind delimitarea competenței și a responsabilităților autorităților în domeniul controlului oficial al alimentelor, privind siguranța alimentelor, pe întregul lanț alimentar de la fermă la consumator.

Scris de la 08/06/2015. Adaugat in Actualitate. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *