Doi fost ministrii la Agricultura,condamnati la trei ani de inchisoare cu suspendare

Instanţa supremă i-a condamnat, marţi 25 februarie, pe foştii miniştri ai Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, la câte trei ani de închisoare cu executare, în dosarul  ”caltabosu”în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Judecatorii ICCJ au mai dispus si confiscarea de la Decebal Traian Remeş a 1.500 de euro şi 1.500 de lei, bani ce vor ajunge la stat şi au menţinut sechestrul pus pe un imobil din Baia Mare al acestuia.Conform rechizitoriului DNA, în septembrie 2007, Ioan Avram Muresan ar fi înlesnit transmiterea promisiunii și darea unor produse în valoare de 1.500 lei și a sumei de 15.000 euro de la omul de afaceri Gheorghe Ciorba ministrului Agriculturii de la acea vreme, Decebal Traian Remeș, pentru ca acesta să favorizeze firmele lui Ciorbă la licitații publice organizate de instituții aflate în subordinea sa.decebal

 

Scris de la 25/02/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *