Declaraţiile de esalonare rectificative ale beneficiarilor POP 2007-2013 vor fi acceptate numai în cazul în care vor fi însoțite de o notă justificativă

esalonareDatorita perioade scurte de implementare a Programului Operaţional pentru Pescuit 2007-2013, aducem la cunoştinţa beneficiarilor POP 2007-2013, că declaraiile de esalonare rectificative vor fi acceptate numai în cazul în care vor fi însoțite de o notă justificativă fundamentată pe motive întemeiate care să susțină rectificarea.

În conformitate cu prevederile art. 4t.1 alin.1 paragraful 3 coroborat cu prevederile art. 4.2 alin.3 din Anexa I la Contractul de finanțare și în funcție de monitorizarea efectiva a stadiilor de implementare a contractelor – AM POP poate NOTIFICA beneficiarul în sensul necesității urgentării depunerii cererilor de rambursare, sub sancțiunea rezilierii contractelor și respectiv cu recuperarea sumelor deja acordate.

De asemenea, în măsura în care există rapoarte, concluzii, recomandări formulate de Comisie, legate de situația cererilor de rambursare/efectuarea plaților, în temeiul art. 4.3 AM POP poate lua anumite decizii, inclusiv legate de modificarea depunerii cererilor de rambursare, în sensul urgentării plăților.

Scris de la 25/02/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *