Daniel Constantin:Obiectivul este ca noile camere agricole, pe care sper să le avem până la sfârşitul acestui an, să fie ale fermierilor

Camerele Agricole sunt extrem de importante , obiectivul fiind să fie ale fermierilor pentru fermieri, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, citat de Agerpres.
„Camerele agricole sunt extrem de importante, cred eu, în viaţa agriculturii româneşti de acum în perspectivă, ele sunt prezente în mai toate ţările europene. Ca ministru al Agriculturii au reprezentat pentru mine o prioritate”, a afirmat Daniel Constantin, care a amintit că, în anul 2012, imediat ce a fost numit ministru, camerele agricole au fost aprobate de Parlament.
„Obiectivul este ca noile camere agricole, pe care sper să le avem până la sfârşitul acestui an, să fie ale fermierilor pentru fermieri şi de pasul acesta cred că am trecut. Ele sunt de utilitate publică şi cred că este un element care trebuie subliniat de fiecare dată”, a conchis ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Scris de la 23/08/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *