Daniel Constantin:Mă bucur că sunt din ce în ce mai mulţi politicieni care intră în agricultură

danielPoliticienii, transformati peste noapte in cei mai de succes fermieri, l-au luat prin surprindere si pe ministrul Agriculturii, care a comentat, putin dar bine, pe seama celor doi proaspeti fermieri, Ioana Basescu care e fermier doar  pe o perioada determinata, conform spuselor  lui Traian Basescu, care tine neaparat sa fie trasferat pamantul pe numele sau si sa se apuce cu toate fortele de lucrat terenul de la Nana.In cel de-al doilea  caz, lucrurile sunt si mai simple, Elena Udrea vrea sa -i faca faca pe romani sa mance fructe bio, vrea sa cultive pomi fructiferi si legume bio, un lucru minunat  daca agricultura ar fi asa de simplu de facut, precum turismul, poate, poate.In rest, toate bune si pe placul tuturor, chiar si pe placul  ministrului  Daniel Constantin, care s-a aratat foarte multumit de intrarea politicienilor in agricultura,  care pare sa aiba un viitor roz, daca  politicenii chiar vor sa faca agricultura.

”Este o recunoaştere indirectă, ca să spun aşa, a faptului că agricultura este are viitor, că s-au făcut progrese în agricultură şi am reuşit să aducem agricultura să fie văzută cu adevărat ca un domeniu în care se poate câştiga, în care se poate investi cu siguranţă în anii următori. Sper ca toate aceste investiţii, indiferent de numele politicianului, să nu se facă doar din demagogie politică, să se facă cu adevărat în scopul de a lucra terenul, de a crea locuri de muncă, de a crea într-un final creştere economică’, a declarat Daniel Constantin.Un lucru trebuie stiut, un politician face foarte usor acest pas, trece de la politica la agricultura, foarte usor, insa nu stiu cat de usora e trecerea de la agricultura la politica?

Scris de la 29/11/2013. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *