Daniel Constantin, prezent la cea de-a 44-a ediție a Festivalului „Sus pe muntele din Jina”

Daniel Constantin

Foto.Agerpres

Prezent la cea de-a 44-a ediție a Festivalului „Sus pe muntele din Jina”, din județul Sibiu, ministru Agriculturii Daniel Constantin, a promis că va ține cont de dorințele oierilor și că se va consulta cu ei în perspectiva viitorului exercițiu financiar 2014-2020.

„Am vorbit cu producătorii. Vom avea o dezbatere mai mare cu oierii. Este o perioadă în care trebuie să discutăm foarte mult cu ei, s-a reformat politica agricolă comună, intrăm pe un nou exercițiu financiar 2014 — 2020, trebuie să cunoască și dânșii care sunt avantajele pe care le pot avea prin fonduri europene, dar în egală măsură trebuie să luăm și noi de la dânșii punctele de vedere, astfel încât fondurile care vin, măsurile pe care le luăm pe următorii șapte ani de zile să fie în conformitate cu așteptările pe care ei le au”, a declarat  ministrul Agriculturii, citat de Agerpres.Constantin s-a aratat incantat de frumusetile zonei si le-a promis ciobanilor din Jina ca va fi prezent si la viitoare editie a festivalului.”

E foarte frumos. Îmi place absolut totul. În primul rând am venit pentru că aici sunt cei mai mulți oieri din țară și e un fel de fabrică de oieri aici. În toate colțurile țării unde am fost am întâlnit oameni care fie au plecat de aici, fie au rude aici, fie s-au pregătit în această zonă. (…) Este o tradiție pe care au păstrat-o de sute de ani”, a  mai adaugat Daniel Constantin.

Scris de la 27/07/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *