Daniel Constantin, in Oltenia, la demararea campaniei de recoltat la floarea soarelui

daniel constantinMinistrul Agriculturii Daniel Constantin participa vineri,  22 august 2014, începând cu ora 10.00, la demararea campaniei de recoltat la floarea soarelui in judetul Mehedinti. Pe parcursul vizitei, Daniel Constantin se va intalni cu fermierii mehedinteni, la întâlnire vor mai participa secretarul de stat George Turtoi, directorul general al APIA, Mihai Puțintei, directorul general adjunct din cadrul MADR, Gheorghe Neață, reprezentanți ai Direcției Agricole Mehedinți și ai Agenției de Finanțare a Investițiilor Rurale.

Programul vizitei

Locul de întâlnire este comuna Gârla Mare (62 km de Drobeta Turnu Severin), iar programul este următorul:
10.00 – 12.00: participare la lucrarea de recoltare a florii soarelui, observarea stării de vegetație a porumbului, starea sistemului de irigații din zonă
12.00 – 14.00: deplasare la Drobeta Turnu Severin – Casa Tineretului
14.00 – 16.00: Casa Tineretului – participarea viceprim-ministrului Daniel Constantin la întâlnirea cu fermierii din județul Mehedinți.

Scris de la 21/08/2014. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *