Daniel Constantin negociaza cu turcii restricţiile privind importul şi tranzitul animalelor vii

daniel constantinMinistrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va efectua maine,o vizită oficială în Turcia pentru a continua negocierile cu partea turcă în ceea ce priveşte restricţiile privind importul şi tranzitul animalelor vii din specia ovină şi bovină în şi prin Turcia.

Alături de ministrul Agriculturii Daniel Constantin, se va afla secretarul de stat Achim Irimescu, care în pregătirea acestei vizite, împreună cu o delegaţie a Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), s-a deplasat în data de 16 aprilie 2013 la Ankara, unde a participat la o reuniune de lucru pe aceeaşi temă cu o delegaţie a Ministerului Alimentaţiei, Agriculturii şi Creşterii Animalelor din Turcia, condusă de Kutbettin Arzu, ministru adjunct.

Amintim faptul că preliminar vizitei delegaţiei MADR în Turcia din data de 16 aprilie 2013, România a purtat o serie de discuţii la Bruxelles cu Paola Testori Coggi, Director General al DGSANCO, Comisia Europeană susţinând demersurile şi poziţia României în cadrul negocierilor cu Turcia.

Scris de la 29/04/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *