Daniel Constantin: Dacă vrem să ajutăm anumite sectoare, primul care trebuie ajutat ar fi sectorul de carne

carnePotrivit ministrului Daniel Constantin, primul sector care trebuie sa beneficieze de TVA redus este  sectorul de carne, acesta este primul care trebuie ajutat.

„Primul ministru a dispus să facem o analiză la Ministerul Agriculturii, dar mai ales  la Ministerul de Finanțe, vizavi de sectorul de carne, legume-fructe, lapte și produse lactate.

Sigur că s-a vorbit și de produsele ecologice și de alte categorii ceva mai mici, dar eu cred că, dacă vrem să ajutăm anumite sectoare, primul care trebuie ajutat ar fi sectorul de carne. Acest lucru depinde de noul guvern, de discuțiile care vor avea loc cu Fondul Monetar Internațional. Cred că bugetul pe 2015 va fi făcut în a doua parte a lunii noiembrie, atunci când, probabil, vom cunoaște noul Cabinet. Ar fi incorect ca actualul Cabinet să facă un buget pentru viitorul Executiv.Am avut emoții foarte mari față de reducerea TVA la pâine, pentru că era un proiect-pilot și, dacă lucrurile nu mergeau bine, condamnam și alte sectoare de activitate. Nu mai vorbesc despre rezultate, le cunoașteți foarte bine. Nu sunt rezultate foarte bune, dar mai bune decât ceea ce așteptam și asta ne oferă perspectiva să ne gândim și la alte sectoare”, a declarat Daniel Constantin.

Scris de la 29/09/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *