Daniel Constantin cere sprijin oficialilor europeni. ”Vom solicita sprijin urgent pentru fermierii afectați de secetă și pentru producătorii din sectorul laptelui”

Daniel CONSTANTINMinistrul Agriculturii, Daniel CONSTANTIN va prezenta, luni, la Bruxelles, situația din sectorul agricol din România solicitând în acest sens soluții urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat considerabil veniturile.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel CONSTANTIN, împreună cu secretarul de stat, domnul George TURTOI, participă la reuniunea Consiliului Uniunii Europene (Agricultură şi Pescuit), care se va desfășura la Bruxelles luni 7 septembrie a.c.

Președinția luxemburgheză dorește să concentreze dezbaterile asupra unor chestiuni sensibile referitoare la situația dificilă existentă în anumite sectoare agricole la nivel european.

În acest context, ministrul Daniel CONSTANTIN va prezenta situația din sectorul agricol din România solicitând în acest sens soluții urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat considerabil veniturile.

De asemenea, vor fi purtate discuții la nivel de comisar și la nivel tehnic pentru identificarea de modalități concrete de punere în practică a acestora.

Scris de la 06/09/2015. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *