Dacian Ciolos continua dialogul cu cetatenii

dacian ciolosDin motive tehnice, intalnirea de saptamana trecuta a comisarului european pe probleme de agricultura, Dacian Ciolos a fost intrerupta dupa aproximativ 45 de minute, dialogul oficialului european cu cetatenii va fi reluat in data de 4 aprilie.

Este nevoie de o redefinire a Europei? Este proiectul european asumat 100%? Ce înseamnă concret Uniunea Europeană pentru cetățenii ei din Romania?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală Dacian Cioloș va răspunde într-un dialog cu cetățenii vineri, 4 aprilie 2014, începând cu orele 15:00, la Teatrul Național București (sala Pictura, intrarea din strada Batiștei)

Participanții vor avea posibilitatea să-și prezinte opiniile și preocupările, într-un dialog deschis, moderat de redactorul-șef al RFI România și realizatorul de televiziune Luca Niculescu.

Cetățenii care doresc să participe sunt rugați să completeze formularul electronic* de înregistrare disponibil aici, până cel târziu miercuri, 2 aprilie 2014, orele 23:59.

Scris de la 28/03/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *