Credit Agricole Bank Romania a lansat creditul prin subvenția APIA

creditul Creditul de subvenții APIA este destinat finanțării capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente și se acordă în RON, pe o perioadă de creditare până la încasarea sumelor evidențiate în adeverința APIA.

Credit Agricole Bank Romania a semnat convențiile cu APIA, FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) și FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii) în vederea finanțării fermierilor ce beneficiază de subvenții APIA în cadrul schemei de plată unică pe suprafață (SAPS) — campania 2014.

„Prin semnarea acestor convenții venim în întâmpinarea nevoilor din ce în ce mai diversificate ale fermierilor din România, în ceea ce privește finanțarea proiectelor acestora. Alături de produsele de finanțare existente în portofoliului băncii – creditul pentru campania agricolă, creditul pentru echipamente și creditul pentru terenuri agricole – acordarea creditului prin subvenția APIA confirmă preocuparea și interesul nostru pentru susținerea economiei romanești în general, dar și continuarea tradiției Grupului din care facem parte în a sprijini dezvoltarea domeniului agricol”, a declarat domnul Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.Creditul de subvenții APIA este destinat finanțării capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente și se acordă în RON, pe o perioadă de creditare până la încasarea sumelor evidențiate în adeverința APIA.

Fermierii care au nevoie de finanțare pentru efectuarea lucrărilor agricole pot obține în avans până la 90% din cuantumul subvenției pe suprafață pentru anul 2014.

Scris de la 26/08/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *