Seria conferintelor regionale “Satul Românesc are viitor” se opreste la Alexandria, in Teleorman

conferintelor regionaleMinisterul Agriculturii continua seria conferintelor regionale privind buna  informare a partenerilor economici, sociali și de mediu, in contextul pregătirii Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.  Prima conferință a avut loc la Baia Mare, în 21 februarie 2014.

Scopul conferințelor vizează informarea participanților cu privire la prioritățile României pentru PNDR 2014 – 2020 și consultarea publicului țintă în vederea asigurării transparenței și participării active în procesul de elaborare a noului PNDR.

În 28 februarie 2014 va avea loc în Alexandria, județul Teleorman, cea de-a doua conferință regională PNDR 2020 “Satul Românesc are viitor”, celelalte evenimente urmând a fi comunicate ulterior, pe măsura programării acestora.

Scris de la 25/02/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Un Comentariu la Seria conferintelor regionale “Satul Românesc are viitor” se opreste la Alexandria, in Teleorman

  1. TICU VICTOR Răspunde

    09/09/2015 la 8:58

    Ticu ionut ma intereseaza daca pot sa fac un proiect pe masura 112 [instalare tineri fermieri] asi dori sa fac o micro ferma de iepuri cu fonduri nerambursabile intrebari 1pot primi fonduri pentru infintare ferma de la 0 ? 2care sunt criterile de eligibilitate ? 3ce efectiv trebui sa ma angajez sa fac pentru a putea obtine fonduri ?mentionez ca nu am nimic in prezent. care cunt pasi ce trebui sai fac ? scriu pe o alta adresa momentan numi functioneaza internetu. pot primi raspuns pe adresa de pe care vam trimis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *