Comisia pentru agricultura din Camera Deputatilor,sedinta de lucru la Botosani,alaturi de fermieri din zona

Comisia pentru agricultura, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor se va  reuni la inceputul lunii iulie, în perioada 2-4 iulie în şedinţă de lucru la Botoşani.

La şedinţele Comisiei de agricultură de la Botosani vor participa  secretarii de stat din Ministerul Agriculturii, dar şi directorii unor agenţii din subordinea aceluiaşi minister.agricultura

Este prima sedinta a Comisie  pentru agricultura in afara Capitale,scopul intalnirii de la Botosani,este unul simplu,membrii Comisiei se vor intalni cu fermierii din zona,pentru a afla de  probleme acestora,ba mai mult,pentru a gazi si rezolavarea.

Membrii Comisiei vor desfăşura şedinţe tehnice, însă vor vizita şi marile FERME  agricole din judeţul Botoşani. Ordinea de zi a şedinţelor şi programul de lucru al parlamentarilor urmează a fi stabilite in zilele urmatoare.

Scris de la 24/06/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *