Cod rosu de viscol si ninsori in judeţele Buzău, Vrancea şi vestul judeţului Brăila

 

Cod rosu Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod rosu de viscol si ninsori, valabil in intervalul 29-12-2014, ora 8.30-13.00.

Judetele aflate sub avertizare Cod rosu sunt Buzău, Vrancea şi vestul judeţului Brăila.
Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, se vor semnala  intensificări ale vântului cu rafale de peste 85…90 km/h, ninsoare abundentă, puternic viscolită şi troienită;: vizibilitate redusă spre zero.

COD PORTOCALIU

În judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, în zona de munte a judeţului Prahova, precum şi în judeţul Tulcea, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 25…30 l/mp, vântul va avea rafale de peste 70 – 80 km/h, viscolind şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

 

Avertizare Cod galben

O alta atentionare meteorologica Cod galben de ninsori si viscol se afla in vigoare astazi pana la ora 10.00 si vizeaza zonele de campie ale judetelor Arad, Timis, Bihor.

Scris de la 29/12/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *